slide (12).jpgslide (6).jpgslide (10).jpgslide (8).jpgslide-(15).jpgslide-(14).jpgslide (1).jpgslide (4).jpgslide (9).jpgslide (11).jpg

Често задавани въпроси.

 


Както сме упоменали и в ценовата си листа претапицирането на мека мебел започва от 60лв. на седално място а на столовете от 10лв. и може да варира в широки граници в зависимост от сложността на изработката, вида на пълнежите и дамаската. Претапицирането обикновенно е изгодно за мебели със здрава основа и за такива, които са подложени на усилена употреба, като на пример в обществени заведения. Не е много изгодно да се претапицират мебели с лошо изработени или некачествени корпуси, защото по обстоен ремонт и на корпуса би повишил значително цената, но не се притеснявайте, ние ще Ви предупредим за това.

^НАГОРЕ^


Меката мебел по поръчка обикновенно е доста по различна от готовите мебели в няколко отношения. Мебели по поръчка обикновенно се различават с по качествена по вид дамаска, пълнеж и със значително по здрав и издръжлив корпус, което от своя стра позволява последващи безпроблемни претапицирания. Относно цената, поръков мебел с параметри като на купен такъв и сходни по качество материали би бил на много близка цена, но значително по здрав като корпус и качество на изработка, което много бързо се изплаща във времето.

^НАГОРЕ^


Разполагаме с мостри на всякакви платове, естествена кожа, еко кожа, дунапрени, пенолатекс, еко пух, гъши пух и всякави други материали от всички вносители. Ние можем да Ви помогнем със съвет при избора на съотвените материали в зависимост от предназначението, като цената е директно от вносителя и по този начин не оскъпява съотвения мебел.

^НАГОРЕ^


Като фирма за мебели по поръчка, естествено правим всякакви по размер и модел мебели, каквито ваш или наш дизаинер е проектирал. Имаме натрупан и дългогодишен опит, което е голям плюс за отличен краен резултат и високо качество. Ние позволяваме леки промените в дизайна на мебелите, без да го калкулираме допълнително, което Ви позволява лесно да го направите по различен от всички останали.

^НАГОРЕ^


За направата на корпуса на мебелите се използват качествени дървени материали, които са гаранция за дълъг екплоатационен период от време. Самата конструкция се изработва от професионален дъводелец с много опит в областа на мебелното производство. Всички дамаски и пълнежи се договарят и съобразяват със желанието на клиента и спецификата на мебела, както и с нашия дългогодишен опит.

^НАГОРЕ^


Времето за изработка на всеки мебел по поръчка е в зависимост от големината, сложноста и не на последно място, натовареноста на екипа ни. Придържаме се към 20 дневен срок за изпълнение на поръчка и е възможно срока да се скъси до 10 дни за експресни поръчки. За по сложни като изпълнение мебели срока се уточнява допълнително. Сроковете за доставка на някои по-редки дамаски или материали, също могата да забавят изработката на мебелите.

^НАГОРЕ^


При претапициране на мебели не е желателно да разтапицирате мебелите си, защото има технологични последователности, които трябва да видим как са изпълнени и съответно да се свалят кройки от старата тапицерия и пълнежите. Всичко това е необходимо за пълното повторение на дизайна и изпълнението и за това не разтапицираите предварително мебелите.

^НАГОРЕ^


При желание от страна на клиента, мебелите могат да се направят със сваляема дамаска, така че да може да се изпира. Възможно е при по сложно изпълнен дизаин да възпрепятства сваляне на цялата дамаска и сваляема да е  само тази на възглавниците и някои елементи, за което ще ви уведомим предварително. Почистване и изпиране на дамаската е възможно също така да се прави и на място с прахосмукачки тип перящи, които вече не са рядкост в домакинствата.

^НАГОРЕ^


Фирмата ни се грижи за доставката и монтажа на произведените от нас мебели а когато птрепатипицираме за вземане и връщане на вече готовия мебел.

^НАГОРЕ^


Правим апликации или ако се налага някакви фирмени лога, което се договаря предварително с клиента..

^НАГОРЕ^


Подмяна на дунапрена на възглавниците е възможно, като понякога се налага подмяна и на специалните ластични колани под тях, които също се разтеглят след продължителна употреба. Може да се подмяня или допълва и пълнежа на даекоративните възглавници ако имате такива.

^НАГОРЕ^


Не винаги може да се прецени, колко ще струва претапициране на определен мебел, за това правим оглед при клиента и тогава даваме окончателната оферта независимо дали е за претапициране или поръчвате нестандартен мебел, чиито размери трябва да уточним.

^НАГОРЕ^


Опитът ни в производството на мека мебел ни позволява да даваме точни оферти и никога да не излизаме от тях. Ако клиента не промени параметрите на поръчката, винаги спазваме точно дадената оферта. 

^НАГОРЕ^

Мебели Класик © 2012